Dag 28- blod, svett och tårar

Började dagen med 60 minuter på löpbandet, lutning 7,8. Kändes väldigt bra i benen faktiskt, en timme gick väldigt snabbt! Tog det lugnt, och avslutade i massagefåtöljen- lovely!

Tillbaka på Träna Lätt kl 18 för att köra Boxercise- pass med allas våran coach, Sashli. Och precis som förra veckan, så trodde jag att jag skulle dö. Det var nästan värre ikväll faktiskt.. Men, jag spydde inte efteråt och det är ju helt klart ett framsteg! Dessutom körde jag 20 minuter på löpbandet direkt efteråt, för att peppa och hålla en tjej i gruppen sällskap när hon gick sin halvtimme. Jag var lite orolig att jag skulle vingla till och trampa fel och fara av bandet, men det gick.

Morgondagen kommer bestå av ett konditionspass, sen lite dejt med en efterlängtad vän och som avslutning är vi några från Big Loser som tänkte testa på Pump Styrka. Ska bli intressant att se hur det är!

För övrigt så är jag så galet trött nu, jag fattar egentligen inte varför jag fortfarande sitter här.. Ska pressa i mig omeletten, som är en ständig kamp om kvällarna.. Så gott är det faktiskt inte. Men sen blir det sängen, då jag måste upp i tid imorgon, får ju fint besök av min kära vän och frisör Mia. Klippning och toning står på schemat, så vi får väl se om folk känner igen mig efteråt, haha.

Dag 27- We Are The Champions

Vägning idag som alltid på söndagar, men i och med att det gått fyra veckor var det även dags för den första mätningen- spännande vill jag lova!

Jag har gått ner hela 2,9 kg den här veckan, vilket gör att jag sammanlagt under dessa fyra första veckor har gått ner 9,7 kg. Nästan 10 kg alltså.. Helt sanslöst. Mätningen kommer jag knappt ihåg, jag var så uppe i varv då, men jag hade i alla fall minskat 13 cm runt midjan, vilket också är helt galet. Men jag är glad och så himla stolt! Det är verkligen underbart att få se svart på vitt att det händer saker, det känns bara så... Ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Underbart!!

Jag är så fruktansvärt stolt och glad för hela gruppens skull, alla kämpar som galningar och jag glädjs verkligen med alla. Jag blir nästan gladare för andras skull, än för min egen, knäpp som jag är. Men vi är alla i samma situation, vi förstår varandra och vi kämpar tillsammans. Så många roliga och underbara människor som jag träffat tack vare det här, ni anar inte! Det spelar verkligen ingen roll vem som vinner det här, vi har alla vunnit så otroligt mycket.

I vårat gäng finns det inga förlorare, bara vinnare.










Dag 25- ordentlig träningsvecka!

DEn här veckan gick jag som sagt all in och försökte köra två pass på Träna Lätt om dagen, och det har funkat riktigt bra måste jag säga. Har kört kondition mitt på dagen, varit hemma och ätit, och sedan åkt tillbaka och kört ett gruppass på kvällen. Alla dagar utom tisdag, då var jag tvungen att vara hemma och styra upp min kost.

Måndag- kondition på löpband och crosstrainer, Boxercise på kvällen
Tisdag- löpband 45 minuter
Onsdag- styrka med Tobbe ca 60 min, löpband 30 min, Zumba på kvällen
Torsdag- 20 min crosstrainer, 40 min löpband, 80-tals dance gympa på kvällen
Fredag- 45 min cykel, gruppass med hela gänget på kvällen
Lördag- promenad, annars helt ledig
Söndag- brukar bli nån form av konditionsträning

Känner mig väldigt trött i kroppen nu, men skönt trött. Det har varit en tuff vecka på flera sätt men glädjen jag får av att vara på gymmet gör att det jobbiga hamnar i skymundan och jag har så mycket lättare att släppa lite på alla tankar och funderingar, vilket är fantastiskt skönt.

Ser fram emot söndag, då vi ska mätas igen. Och vägas, såklart. Mätningen ska bli väldigt spännande men att vägas är lika jobbigt som det brukar.. Jag önskar, och hoppas verkligen, att jag gått ner mina tre kilo, vilket skulle innebära att jag nått mitt första delmål. Ja, den som lever får se!


Dag 25- nya matbilder!

På Patricias begäran ;) så lägger jag upp lite bilder på hur några av mina måltider ser ut nu och kommande två veckor.




Här har vi min middag! Älskade lax, det kommer jag aldrig tröttna på, oavsett hur många veckor framöver jag måste äta det. Till det är det grönsaker som gäller, så här har jag blomkål, gul och röd paprika, gurka, rucola, spenat, mangold, rödlök och groddar. Huuuuur gott som helst, utan tvekan dagens bästa måltid!




Kvällsfika! Omelett gjord på ett ägg och två äggvitor, tillsammans med lite grönsaker, som är i stort sett samma som till middagen.




Mellanmålen och frukosten är i stort sett likadana som dom första tre veckorna, men en liten skillnad är att vi nu får ta en proteinshake till mellanmål om vi vill det. Och som bilden visar så testar jag det, banan/chokladsmak. Smakar väl sådär om jag ska vara ärlig, men man vänjer sig kanske. Om inte annat så är det i alla fall väldigt smidigt att ha med sig till träningen!


Dag 23- facedown i kvällsmålet

Jag har aldrig tidigare varit så fruktansvärt trött som jag är nu ikväll, det är helt sanslöst.

Började dagen med ett riktigt styrkepass signerat Tobias och ja, vi mördade mina armar och min överkropp. Men det är inte alla som köttar på med 50 kg i ryggmaskinen! Fråga mig inte vad den heter, men den tränar ryggen i alla fall. Men träningsvärken är redan otrolig så det blir spännande att se om jag ens orkar lyfta undan täcket imorgon...

Avslutade dagen med zumba, fruktansvärt roligt! Och jag tycker att det gick avsevärt mycket bättre idag än vad det gjorde förra veckan. Men det kanske bara är nåt jag försöker intala mig själv för att inte bryta ihop totalt, haha :) koordinationen är ett spännande kapitel i mitt liv, det måste jag säga.

Har bara ett mål mat kvar att äta nu, omelett, lite sallad och en kopp te till det. Vi får väl se om jag lyckas äta upp hela måltiden innan huvudet tippar över och landar på bordet med ett stort ZzZznark. Känns som det faktiskt är ett ganska möjligt scenario ikväll...

Dag 22- träningsvärk

Tänk, jag trodde att jag skulle slippa träningsvärken den här gången men icke då. Stackars utsida lår och rumpa...

Körde kondition idag, 45 minuter. Och så hade jag ett litet möte med inspirationskällan number 1, och vilka jävla idéer! Haha, jag vet inte riktigt om jag ska ta fröken på allvar, trots att jag vet att hon aldrig säger såna saker för att vara snäll, utan bara när hon verkligen menar det. Så jag borde väl bara ta åt mig, helt enkelt!

Annars har det varit en lugn kväll, struntade i Pump Styrka och stannade hemma och gjorde matlådor för onsdag och torsdag istället, då jag slarvat lite med kosten senaste två dagarna.. Så jävla dumt och jag förstör bara för mig själv, men nu är vi nog på rätt spår igen.

För övrigt tänkte jag gå och sova nu, då jag har styrkepass med Tobias imorgon klockan tio och han har lovat att vi ska döda min överkropp. Jag tvivlar inte en sekund på detta...


Dag 22- mardrömmar

Riktigt fin vinterdag idag och att vakna upp till solsken är aldrig fel. Att träningsvärken är minimal är också ett stort plus, då jag trodde att jag knappt skulle ta mig ur sängen idag. Men jag kanske börjar bli en aning tränad nu? :)

Sovit fruktansvärt dåligt inatt, drömt mardrömmar och vaknat nästan en gång i timmen. Jag personligen mår bättre än vad jag gjort på väldigt länge, jag kan till och med känna mig lite stolt över att jag äntligen tagit tag i mig själv och mitt liv. Men att hela tiden gå med oro i bakhuvudet.. Det tar på krafterna.



All the nights I've prayed
Must this all be untrue
I am not prepared to be strong
I just can't believe
Am I losing you
?

Dag 21- illamående och blodsmak

Boxercise var heeeeeelt sinnessjukt jobbigt, jag har aldrig varit så jävla slut i hela mitt liv. Stenhårt i 60 minuter, slag- och sparkkombinationer, armhävningar, situps, upphopp, m.m. Sista fem minuterna susade det i hela huvudet på mig, andningen var i det närmaste obefintlig och jag har aldrig haft sån blodsmak i munnen förut. Det var nog helt enkelt det närmaste ett dödsfall jag varit.

Jag fick en banan av Coachen efteråt, och så drack jag en Celsius. Sen sa jag hejdå, gick 500 meter och kräktes upp den lilla bananen.. Men som vi säger; GO HARD OR GO HOME. Och nu mår jag bra igen!

Morgondagen stavas kondition och styrka, möte, vila, och eventuellt Pump Styrka på kvällen. Dubbelt upp igen med andra ord! Vissa av er tycker säkert att jag är sjuk i huvudet, men det bjuder jag på. Jag har ett mål och på söndag ska vågen visa ett visst antal kilo, så är det bara.

Dag 21- dubbelt upp

Efter en sen frukost och ett avsnitt av Tre Kronor tillsammans med lillebror, så åker vi båda nu in till stan för att träna- han på Friskis, jag på the one and only place, Träna Lätt.

Känns lite bättre idag, men jag vet hur jag fungerar.. Nederlag tar hårt.

Satsar på dubbelt upp idag, kondition och styrka nu på dagen, sen hem och vila lite innan jag kör boxning ikväll. Det verkar riktigt kul och jag har lite aggressioner att slå ut.

Dag 20- besvikelse, tårar och värme

Besvikelse över att jag bara gått ner ett kg, trots allt slit och allt kämpande med kosten. Ångesten innan man ställer sig på den där jäkla vågen är helt otrolig, hjärtklappning vill jag lova... Tyckte det kändes så bra innan jag gick till gymmet idag och med mina krav på mig själv.. Ja, ett kilo är så jävla dåligt i mina ögon. Därav tårarna, då jag som bekant är känslomänniska ut i fingerspetsarna och blir så besviken på mig själv när jag inte klarar av saker som jag tycker att jag borde klara. Så, bryt ihop och kom igen.. Imorgon är en annan dag.

Värmen ja, den känner jag i hjärtat tack vare min fantastiska Coach! Jag vet att mitt pokerface är uruselt och blir jag besviken har jag väldigt svårt att dölja det, men att en person som känt mig så kort tid kan läsa mig så bra.. Det är nästan lite otäckt. Men, jag är glad att hon bryr sig så mycket som hon gör, att hon lägger ner den tiden på oss, på mig. Att veta att hon hela tiden bara är ett telefonsamtal bort, och att hon faktiskt vet vad hon pratar om. Hon förstår, hon peppar, hjälper, och pressar mig att göra mitt yttersta varje gång och hon tror på mig. Och jag uppskattar det så otroligt mycket. Sashli, ta åt dig! Det kommer från hjärtat.

För övrigt åt jag chips idag (med Coachens tillåtelse, såklart) för första gången på tre veckor. Och jag mår så himla dåligt nu efteråt, det är helt sanslöst. Ont i magen, illamående... Suget är som bortlåst och det kommer dröja innan jag äter chips igen..


Dag 19- TACK!

När jag ändå håller på och skriver, så vill jag ge alla mina otroliga vänner ett stort TACK!

Ni stöttar mig, Ni bakar nyttigt fikabröd så jag också ska kunna smaka, Ni hoppar över coca colan som ni vet att jag älskar, Ni äter gurkstavar med mig istället för godis, Ni skickar små söta sms, Ni kommenterar både här på bloggen och på facebook, Ni följer med på långa promenader istället för att käka på stan, Ni talar om hur bra jag är och hur imponerade Ni är över att jag kämpar, Ni ger mig kramar och kärlek när allt bara känns hopplöst, Ni tror på mig när jag själv inte gör det och det bästa av allt; Ni hoppar över chipsen (som ni vet att jag är hopplöst förälskad i) på våra tv-kvällar.

JAG ÄLSKAR ER.



Dag 19- bilder

 

mina fantastiska träningsskor, för er som inte sett dem! Tror att jag får en kommentar om dem nästan varje gång jag är på gymmet, haha. Bara positiva hittills! Och som sagt, en färgglad tjej måste ju träna i färgglada skor ;-)

 

 

min träningströja!

klockrent citat som jag snott från min kära Coach, och därför var jag ju tvungen att tillverka en tröja åt henne också. Det finns dock en lite skillnad på våra tröjor, och det är ryggen. På hennes står det (såklart!) Coach och på min står det Belongs to Coach. Ingen tvekan om vem som bestämmer här alltså...


Dag 19- mindre händer och fötter

Haha ja, har man gått ner 6 kg måste det väl märkas nånstans men att just händerna och fötterna skulle bli så mycket mindre så snabbt trodde jag faktiskt inte. Får helt enkelt passa på att använda min favoritring för snart kommer den vara alldeles för stor...

Gruppasset igår var precis lika roligt och jävligt som det brukar, och för första gången så kändes det så jävla lätt! Jag hängde med i Sashlis tempo i stort sett hela tiden och ja, det kändes som jag kunde hålla på 40 minuter till (nästan..).

Människor som inte sett mig på ett tag påpekar direkt att jag måste gått ner i vikt, att jag fått bättre hållning, är så mycket smalare i ansiktet, osv. Och det är jättekul! Men jag har så svårt att se det själv. Det är väl det att jag ser mig framifrån i spegeln varje dag och då är det väl lätt att bli lite hemmablind antar jag. Men det är klart att det är skönt att allt slit ger resultat och att man faktiskt märker skillnad. Jag skulle vara riktigt deprimerad om det var så att jag satt här och tvingade (ja, det är tvång nu, efter snart tre veckor) i mig de där fruktansvärda wookgrönsakerna, keson och tonfisken utan att det gav resultat..

Dagen idag består av promenad och lite fotografering i det fina vädret och förhoppningsvis bad, bastu och sol på Kumlahallen senare i eftermiddag. Känner att min kropp skulle må ganska så fantastiskt efter lite sol och varm bastu!

Dag 17- sliten tjej.

Note to self: använd inte mascara (eller smink överhuvudtaget) när du har personligt träningspass med Tobias. Pandalooken funkar inte på alla...

Helt slutkörd i hela kroppen idag, vilket jävla pass! Ungefär 45 minuter styrka, sen fick jag avsluta med valfri kondition så då tog jag 30 minuter på crosstrainern. Motstånd nivå 7,8, mer klarade inte mina lår idag. Men det kändes jävligt bra idag, musklerna var med på noterna och flåset börjar helt klart bli bättre. Så skönt att få bekräftelse på allt slit, att det går åt rätt håll.

Är väldigt taggad inför söndag nu, ska bli spännande att kliva upp på vågen igen efter den här veckan! Börjar närma mig mitt första delmål, som är -10 kg på 4 veckor. Alltså måste jag gå ner lite drygt 4 kg och jag har den här veckan och nästa på mig. Det är inte omöjligt, och jag tror verkligen att jag har chans att lyckas. Och om jag gör det så ska jag unna mig själv nånting, vad det blir har jag dock inte riktigt bestämt än. Men nåt fint blir det i alla fall, för det är jag värd!

Ska strax äta lite igen, sen tänker jag tillbringa resten av kvällen i soffan med Dieselkatten, tittandes på box 5 av Tre Kronor- som jag har väntat och längtat!




Dag 16.

Onsdag idag, och som vanligt nuförtiden var jag uppe med tuppen och gav mig iväg till Kumlahallen för att simma med Mia. Lika underbart roligt som vanligt, och nu har vi även planerat in relaxen om två veckor- ska bli så himla skönt!

I söndags var det vägning och jag hade, hör och häpna, gått ner hela 4,5 kg! Helt stört, och det roligaste var att Coachen berättade för oss innan vägningen att de flesta av oss antagligen stod still på samma vikt som veckan innan eller till och med kunde ha gått upp lite, men att det var helt normalt. Och så kommer jag och slår undan allt motstånd med mina siffror, haha! Skämt å sido, det kändes väldigt bra att få lön för allt slit, då förra veckan var fruktansvärt jobbig. Men nu är de siffrorna gamla meriter och det är bara att kötta på och försöka få till lika bra siffror nu på söndag.

Måndag och tisdag har jag kört kondition, i måndags gick det helt okej men igår... Ingen ork, ingen kraft, ingenting. Hela kroppen kändes bara som en stor deghög och musklerna ville inte alls vara med och jobba. Orkade knappt 30 minuter på crosstrainern i lågt motstånd, vilket inte alls är okej. Blir så frustrerad när det finns så mycket vilja och ork i skallen! Men nej, kroppen ville inte igår helt enkelt.

Nya tag idag, tänkte eventuellt gå på zumban ikväll. Har sett reklamen på Tv-shop så många gånger och det ser ju så jäkla roligt ut! Så, det får nog bli så. Sen även lite styrka innan passet, så kommer jag sova gott inatt.

Dag 12.

Det är en trött tjej som skriver det här..

Vilken vecka, min kropp måste ha blivit så chockad för såhär mycket har jag väl inte rört mig under en och samma vecka nån gång under min livstid hittills.. Träning och snöskottande har mina dagar bestått av , så mycket roligare har jag inte haft det.

Gruppasset igår var grymt roligt! Alla peppade varandra, tjoade och skrek, klappade takten. Riktig energikick! Vi var två lag som typ tävlade mot varandra i en form av stafett. Vi skulle "steppa" på Stepbrädorna, göra dips, benböj, lyfta vikter på olika sätt, armhävningar, osv. Jag vet inte vilket lag som vann, för det var ingen som brydde sig om det direkt utan alla bara körde på. Sen körde vi även lite slag på mitsar, sjukt jobbigt för mina redan helt utslitna snöskottsarmar, mjölksyran var fruktansvärd.. Men det var kul och ja, även om jag fortfarande är lite rädd för våran coach Sashli, så måste jag säga att hon är helt enormt bra! Utan hennes gap och skrik hade jag väl knappt orkat med hälften.

Och appropå Sashli.. I torsdags var jag på gymmet för att träna styrka med Micke (dock blev det med Tobias istället).  Vi körde stenhårt, där snackar vi spaghettiben kan jag säga.. I alla fall, så är det meningen att vi ska köra nån form av kondition efter styrkepasset, och det är alltså Sashli som bestämmer vad vi ska göra och hur länge. Så hon ställer mig på löpbandet, ställer in hastighet och lutning och jag frågar hur länge jag ska köra. "Tills jag säger att du är klar", säger hon och ler med hela kroppen. Shit tänker jag, det kommer bli tufft.. Så jag går på det där bandet och klockan tickar 20 min, 30 min, 45 min, 50 min, 65 min... Ingen Sashli syns till. Efter 75 minuter går jag av bandet i alla fall och går ut i receptionen och vem står där och skrattar om inte Sashli?
Den jäveln testade mig, för att se hur länge jag skulle orka gå kvar. Men hon trodde inte att jag skulle klara så länge, så det kändes jävligt bra att få visa henne! Och hon var imponerad :)

Idag har jag träningsledigt, ska ut en sväng och gå i det fina vädret tänkte jag, kanske fota lite. Men ingen hårdare träning, det blir imorgon istället. Imorgon ska vi även vägas igen, jag hoppas verkligen på bättre resultat den här veckan!

Dag 10.

Uppdateringen är lite si och så just nu, jag vet. Ska bättra mig!

I måndags gjorde jag inte så mycket förutom att träna och spela tv-spel, hittade mitt gamla Guitar Hero i garderoben.

Tisdagen väcktes jag av att de ringde från RB och undrade om jag kunde hoppa in och skotta snö, och det gjorde jag såklart. Pengar är alltid pengar! Riktigt tungt och jävligt, bara massa blötsnö. Helt slut efter det så for jag upp på stan och körde ett styrkepass tillsammans med min faster, som också börjat på Träna Lätt.

Och idag, onsdag, så har jag också jobbat 06-13. Vi sandade då det frös på och blev is på i stort sett alla ställen i natt, så det fanns lite att göra. Efter det blev det en snabbis på gymmet, intensiv kondotionsträning i 30 min. Och nu ser jag fram emot en hyfsat lugn kväll.

Torsdag stavas lång sovmorgon, lite Arkiv X och sedan ett monsterpass deluxe på gymmet tänkte jag. Ska köra styrka med Micke halv tre, så efter det blir det några tuffa tag på crosstrainern och cykeln.

För övrigt så mår jag rätt bra, inte haft några större sockersug, men om någon lämnade mig ensam i ett rum med chips och cola skulle jag ha väldigt, väldigt svårt att inte äta...

Quitters never win, winners never quit

Sometimes you just feel tired, feel week.
When you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you.
Gotta find that inner strength
And just pull that shit outta you
And get that motivation, to not give up

And not be a quitter.





Dag 8.

Helgen har varit fruktansvärd. För jävlig. Jag har grinat, humöret har åkt berg- och dalbana, jag har utsatt mig själv för idiotin att åka på kalas.. Det var verkligen inte smart. Jag är inget kakmonster i vanliga fall, men jag tror aldrig att en finsk pinne lockat så mycket som då. Nej, riktigt hemsk helg..

Vägningen i söndags var intressant, då vi inte bara går efter hur många kilon vi tappat utan också efter fettprocenten. Vi får ut ett långt kvitto där det står längd, vikt, fettprocent, BMI, muskelmassa, och även hur mycket fettprocent och muskelprocent vi har på höger och vänster arm och ben och även på torson- riktigt intressant att se! Och jag upptäckte att jag tydligen är starkare i vänster arm, vilket är lite skumt då jag är högerhänt.. Jag hade "bara" gått ner ett kilo, men tre procent i fettmassa, vilket tydligen var jättebra så jag får vara nöjd ändå!

Idag är det i alla fall måndag, och det känns mycket bättre idag! Äter fortfarande samma mat, men får byta ut bulgur mot bönor och linser om jag vill och jag får även äta sötpotatis istället för vanlig potatis. Så till middagen idag testade jag röda linser, vilket var helt okej även om jag inte är överdrivet förtjust i den där mjöliga konsistensen. Kommer äta efter det här schemat i ungefär två veckor till, efter det kommer vi få börja äta bland annat rött kött två dagar i veckan. Ser fram emot det kan jag säga!

Dagens konditionspass gick också bra, även fast jag återigen trodde att jag skulle dö. Sashli är inte min favoritperson i träningsögonblicken kan jag säga.. Skämt å sido, jag beundrar henne och jag är så jävla nöjd att hon ansåg att jag var värd en plats i programmet! Jag ska se till att hon inte ångrar sig.

Dag 5.

Trött. Grinig. Huvudvärk. Lättirriterad. Grinar för minsta lilla. Har ONT.

Idag är ingen bra dag. Jag är så jävla trött på frysta wokgrönsaker nu, jag kräks lite i munnen när jag tänker på dem.. Usch! Sover som sagt så fruktansvärt dåligt, vaknar hur många gånger som helst varje natt och imorse kunde jag inte somna om så upp och hoppa med tuppen klockan sex, precis vad jag kände för! Eller inte. Sen har jag den sjukaste träningsvärken i mina armar jag nånsin varit med om, det är helt insane. Jag vaknade av att det värkte i båda armarna, ut i fingertopparna. Trodde jag höll på att dö först innan jag förstog att det var träningsvärk..

Men det är väl omställningen som spökar. Från att ha varit stans största sockerjunkie, till att inte ha rört nåt sött på snart fem dagar- det är duktigt för att vara mig. Och helt ärligt, så saknar jag inte godis eller chips eller dricka speciellt mycket, inte just nu i alla fall. Nej, det jobbigaste nu det är maten. Jag tänker på tacos, ost, mellanmjölk, riktig keso, kött, all form av sås, creme fraiche, vanligt salt (inget jävla örtsalt). Kostschemat tar död på mig, det är bara att hoppas att det blir några ändringar till nästa vecka, annars vet jag inte...

Styrkepasset med Micke igår gick bra, han tyckte jag hade väldigt fin teknik och blev till och med lite imponerad av mina benmuskler. Tyvärr kan jag inte säga samma sak om armarna, fyfan... Men han är riktigt bra och det känns väldigt lyxigt att ha en personlig tränare "jag ska träffa Micke nu, det är min PT". Haha!

Annars är denna fredag en riktig jävla skitdag, men det är väl bara att bryta ihop och komma igen.

Dag 4

Uppe med tuppen idag vill jag lova! Sover så himla dåligt nuförtiden, vaknar säkert tio gånger varje natt och tittar på klockan, för att sen somna om igen. Så det blir ju inte så mycket sammanhängande sömn direkt..

Började morgonen med att simma tillsammans med Mia och som alltid är det underbart roligt att hänga med henne! Vi har helt enkelt så jäkla kul ihop. Lite bastu och massa skitsnack på det, och denna torsdagmorgon var fulländad. Kom hem för en stund sen, har ätit dagens andra måltid och tagit fram kyckling som ska tina till lunchen. Sen blir det ett styrkepass tillsammans med min tränare i eftermiddag, ska bli väldigt intressant att se vad jag klarar av.. Sen ska jag träffa Susanne en stund på stan, funderar på om det finns nåt ställe där det är okej att äta mat man tagit med sig själv? Känns inte så lovande...

Konditionspasset igår gick bra, jag gillar att stå på crosstrainern! Nåt som jag däremot inte är överdrivet förtjust i är löpbanden.. Jag vet inte varför men jag kan verkligen inte slappna av på dem, jag håller mig krampaktigt fast i sidorna. Kanske sett för många klipp på youtube där folk åker av dem...

Ser även fram emot söndag, när vi ska väga oss igen. Fuskade lite nu och vägde mig i badhuset efter att vi simmat och det var ganska bra siffror! Så jag hoppas att det håller i sig och att vågen på Träna Lätt visar lika bra siffror på söndag..

Matbilder



Såhär ser min middag ut, med lite variation på grönsakerna och kycklingen, som jag kan byta ut mot fisk eller räkor om jag vill.





Mellanmål nummer två, keso blandat med blåbär och linfrön, ett äpple och såklart vatten.




Gårdagens lunch, bestående av wokgrönsaker, potatis och kyckling som jag kan byta ut här också mot fisk eller räkor.


Dag 3

Tredje dagen på programmet, andra dagen med dieten. Och ja, vad ska jag säga.. Det känns som jag inte gör annat än äter, lagar mat, tränar och sover. Igår hade jag visserligen ledigt från träningen men nu är det full rulle kommande dagarna.

Onsdag- 45 minuter kondotion
Torsdag- 60 minuter simning på morgonen, 60 minuter styrketräning med personlig tränare
Fredag- 60 minuter styrka/kondition
Lördag- träningsledigt, powerwalk om vädret tillåter
Söndag- 60 minuter kondition

Sen ska jag som sagt hinna med att laga mat och äta sex gånger varje dag.. Men det funkar bra för min del, eftersom jag inte gör så mycket annat. Fattar inte hur dom som jobbar hinner med att äta så mycket dock..

Ska svänga ihop mellanmål nr ett nu, som består av en halv grapefrukt, hård macka med kalkon och mjukost och en halv tomat. Sen blir det nog en promenad med Kexet och lillebror, som är ledig idag.


Going Through Changes

Sådär! Nytt liv, ny blogg. Nej, men en tillfällig blogg under Big Loser perioden i alla fall. Eftersom jag knappast lär hinna med nåt annat än att träna, laga mat och äta..

Jag tänkte jag skulle fota mina måltider så ni får se vad jag äter för delikata middagar, så inom några dagar kommer det bilder. Nu ska jag äta, igen, keso och blåbär. Sen blir det en långpromenad till kyrkan för att tända lite ljus och prata med farmor en stund- jag önskar att hon hade fått vara med mig på den här resan.


.




RSS 2.0