Bildbomb för senaste månaderna



jag tog med mig Sashli och bjöd henne på en heldag på Relaxavdelningen på Gustavsvik. Det var sjukt uppskattat och vi njöt verkligen av att bara ta det lugnt och umgås, bubbla, äta, lägga ansiktsmasker, hårinpackningar, simma, basta och prata om ALLT.




Best Friends Forever!




Vi fick hem våran nya familjemedlem i början av juni, lilla schäferhanen Wesley.




Jag blev bjuden till Sashlis föräldrar i Karlstad, och det var supermysigt! Hennes föräldrar är otroligt fina människor och jag kände mig genast som en medlem av familjen. Jag fick prova på äkta persisk mat, vi grillade, bakade, tittade på film, gick långpromenad då Sashli och hennes mamma visade mig runt, vi fixade i trädgården och vi drack sanslöst goda melondrinkar!




Jag har även hunnit med en snabbvisit upp till Stockholm för att hälsa på Linnéa, mys! Vi var på Grönan, gick runt på Söder och tittade och åt lunch på hennes jobb, Brasco- galet god mat!



Lite lyxshake, solning och mys i Kungsträdgården hann vi också med.




Men mest av allt, så har jag tränat och hängt som en svans efter min Coach, som nu har lämnat Sverige och åkt till USA i tre veckor för att hälsa på sin syster. Jag vet att tre veckor går snabbt, men om man träffas nästan varje dag och hörs jämt så blir det ganska tomt.. Jag saknar henne helt enkelt. Men vi har hunnit umgås massor och jag uppskattar varje minut! Jag har verkligen hittat min bästa vän :)

nystart!

Fruktansvärt dåligt med bloggande senaste tiden, men jag har varken haft tid eller ork.. Mycket träning, mycket som hänt, mycket med jobbet. Aldrig en lugn stund tycker jag.. Men, jag fortsätter kämpa med kost, träning och viktnedgång och det går sakta men säkert neråt.

Gjorde en ny vägning idag och jag letade reda på mitt allra första kvitto från den första vägningen och jämförde det, och jäklar i min lilla låda, vilken skillnad!

28 Januari 2011

vikt: 133.7 kg
BMI: 43.7
Fettprocent: 53.1%
Fettmassa: 71.0 kg

Fettprocent höger ben: 51.6%
Fettprocent vänster ben: 51.3%
Fettprocent höger arm: 58.2%
Fettprocent vänster arm: 58.6%
Fettprocent torso: 52.9%









17 Juni 2011

vikt: 106.8 kg
BMI: 34.9
Fettprocent: 40.7%
Fettmassa: 43.5 kg

Fettprocent höger ben: 43.2%
Fettprocent vänster ben: 43.5%
Fettprocent höger arm: 45.8%
Fettprocent vänster arm: 46.2%
Fettprocent torso: 37.8%





RSS 2.0